» » Посвята першокурсників ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина!

Посвята першокурсників ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина!

Дата: 23-09-2016, 11:37 | Автор:

Посвята першокурсників студентської родини ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Посвята в студенти в кожному ВНЗ відбувається по-різному, проте цей захід можна розділити на офіційну і неофіційну частини. Днем знань розпочався черговий навчальний рік в Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин імені Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ.  Традиційно студентам відкрилася нова сторінка їх життя, сповнена новими знаннями, враженнями, знайомствами.
  Відомо, що стати студентом – це велика радість, цього річ понад 167 першокурсникам випала честь – вступити в Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин імені Б.Д. Гаврилишина. Саме ННІМЕВ – це те дивовижне місце, де одночасно в одному місті зібрані такі неординарні, різнопланові, різноманітні і цікаві молоді люди.
  Директор інституту, адміністрація та професорсько-викладацький склад інституту з радістю прийняли нову плеяду першокурсників у велику інститутську родину та пообіцяли робити усе можливе і неможливе, щоб студенти вже з першого дня перебування в стінах ВНЗ зрозуміли своє головне призначення – навчитися здобувати знання. Не боятися йти вперед, працювати над собою, постійно вдосконалюватися, проявляти себе, ставити перед собою цілі, досягати їх, радіти своїм маленьким перемогам, отримувати від них задоволення такі настанови з нагоди початку навчання отримали студенти від завідувачів кафедр інституту. 
  Як завжди цікавою і драйвовою була неофіційна частина посвяти в студенти. Це своєрідний ритуал, який із нетерпінням чекали не тільки першокурсники, але і студенти старших курсів та академічні наставники, яким потрібно передати цю естафету молодшому поколінню.За роки існування інституту склалася традиція святкувати посвяту у студенти в нічному клубі "MAXIM”. І цей рік не став винятком. 16 вересня зарядом ННІМЕВівського позитиву, радістю і сміхом наповнилися стіни цього закладу. Вітання з нагоди прийняття до студентських лав лунали на адресу першокурсників від дирекції інституту, викладачів та завідувачів кафедр.
  З дотриманням кращих інститутських традицій студенти пройшли всі етапи посвяти. Повторюючи слова присяги усі першокурсники урочисто пообіцяли бути справжніми студентами та гідно носити ім’я студента ННІМЕВ. Щоб довести свою повагу і любов до інституту, студенти цілували прапор інституту та дали слово підтримувати єдиний студентський дух ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина. Вечірка супроводжувалася запальною музикою та енергійними танцями. Всі гарно відпочили, скоштували  ННІМЕВки (святковий пунш), зарядилися позитивною енергією та готові до «звершення нових гір».
  Свято закінчилося. Проте ми впевнені, що кожного студента ННІМЕВ чекає яскраве, насичене подіями студентське життя: навчальна і наукова робота, веселі студентські свята, екзаменаційні сесії, а отримана освіта допоможе досягти висот у науковій та професійній діяльності.