» » СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ТУРИЗМ» ННІМЕВ ІМ. Б.Д. ГАВРИЛИШИНА ДОВЕЛИ, ЩО ДРУЖНЯ ГРУПА – ЗАПОРУКА УСПІХУ

СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ТУРИЗМ» ННІМЕВ ІМ. Б.Д. ГАВРИЛИШИНА ДОВЕЛИ, ЩО ДРУЖНЯ ГРУПА – ЗАПОРУКА УСПІХУ

Дата: 22-09-2016, 10:41 | Автор:

  
Той, хто вважає, що може обійтися без інших людей - дуже
помиляється, а той, хто думає, що інші не можуть
обійтися без нього - помиляється ще більше.
 Франсуа де Ларошфуко

 
  Бути студентом для кожної людини – це можливість реалізувати себе, сформуватися як особистість та знайти вірний життєвий шлях. Правду кажуть, що студентські роки – це найкращі і найцікавіші роки. Адже це не лише навчання, іспити, виснажлива праця та безсонні ночі, а також і безумовно, найкращий, найпрекрасніший період життя, що сповнений незабутніми моментами, яскравими враженнями, новими знайомствами, подорожами та відпочинком. Саме це на практиці змогли довести студенти групи Т-31 разом зі своїм академічним наставником, к.е.н., ст. викладачем кафедри міжнародного бізнесу та туризму Іриною Олегівною Продан, організувавши незабутнє знайомство з новими студентами групи, адже цьогоріч до них долучилися 16 прекрасних юнаків та дівчат.
  Ні для кого не секрет, що дружній і згуртований колектив є основою подальшої успішності групи, тому головною метою цього заходу було згуртування колективу та формування сильної команди, що успішно досягає будь-яких поставлених цілей.
  Завдяки активному відпочинку на природі у неформальній обстановці в хорошій компанії нівелюються психологічні бар’єри, студенти вчаться ефективно спілкуватися, що в комплексі сприяє особистому та командному розвитку. Для цього було проведено декілька командоутворюючих ігор. Серед них: гра "Моя родзинка”, у якій кожен з учасників мав змогу відобразити свою індивідуальність так, щоб інші запам’ятали його по якійсь особливій характеристиці; гра "Супер-команда”, завдяки якій було виявлено можливості і сильні сторони студентів групи, піднялась їхня командна самооцінка, а також сформувався позитивний настрій для подальшої командної роботи.
  Це був просто незвичайний відпочинок на природі – прекрасна атмосфера такого дня здатна зарядити позитивними емоціями на весь навчальний рік. Чудова організація, креативні, активні та позитивні студенти зуміли зробити відпочинок ще більш неповторним. Дотепні жарти, веселі пісні і, звичайно, смачний власноруч приготовлений шашлик, викликали масу позитивних вражень, тому час на такому відпочинку пролетів дуже швидко.
  Ось таким він був, веселий і запальний, щирий і активний, по-справжньому дружній пікнік, який без вагань доводить, що студенти спеціальності «Туризм» зробили правильний вибір та вирішили навчатися в  ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Тернопільського національного економічного університету.

 
Автор: Тарадай Ольга,
староста групи Т-31
 

Фотозвіт: