» » У пошуках «нової енергії» в ННІМЕВ завітали представники МП «Візит»

У пошуках «нової енергії» в ННІМЕВ завітали представники МП «Візит»

Дата: 21-09-2016, 15:25 | Автор:

Всі молоді люди рано чи пізно стикаються з проблемою пошуку роботи. І зовсім не просто зробити це сьогодні, коли висока конкуренція на ринку праці, а ти є студентом без будь-якого досвіду роботи.
  Проте існують винятки із правил, коли підприємство зацікавлене тільки в студентах, які зможуть влити «нову енергію» в діяльність і розвиток підприємства. Саме з метою пошуку нових працівників на МП «Візит» 14 вересня 2016 року завітала в ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина ТНЕУ юрисконсульт підприємства Тетяна Лук’янчук.
  Під час зустрічі студенти інституту дізналися секрети ведення успішного бізнесу та основні напрями діяльності цього підприємства. Детальніше розмова торкнулася проблем підбору менеджерів для роботи на МП «Візит».  Тетяна Лук’янчук чітко окреслила вимоги до претендентів на вакантні посади та розповіла про етапи побудови кар’єри разом із «Візитом». Звісно на підприємстві не чекають, що прийде людина з  готовим набором знань, тут працює потужна команда професіоналів, які готові навчати нових співробітників. Зі слів пані Тетяни на підприємстві завжди раді тим кандидатам, які хочуть працювати і мають бажання розвиватись у професійному плані. Працівники підприємства мають стабільну, конкурентоспроможну заробітну плату, можливість кар’єрного росту та гідні умови праці, а жорстка конкуренція і боротьба за споживача не тільки загартують нових менеджерів і допоможуть відчути реалії справжнього бізнесу, але й допоможуть отримати неоцінений досвід роботи. 
  Студенти, які  виявили бажання внести нові погляди в роботу підприємства, стати справжніми гравцями цього бізнесу мали можливість особисто поспілкуватися з пані Тетяною та отримати контактні дані підприємства. Отож, працевлаштування наших майбутніх випускників відбувається ще під час їх навчання в університеті, а це яскраве свідчення авторитету нашого ВНЗ, його конкурентоспроможності та високої якості підготовки фахівців в ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина ТНЕУ.