» » Студенти факультету фінансів відвідали підприємство "Микулинецький Бровар"

Студенти факультету фінансів відвідали підприємство "Микулинецький Бровар"

Дата: 19-09-2016, 12:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

16.09.2016 року студенти ІV курсу Факультету Фінансів Тернопільського національного економічного університету з викладачем кафедри податків і фіскальної політики Інною Анатолівною Гуцул відвідали підприємство "Микулинецький Бровар" - підприємство, яке є великим платником податків, і поряд з тим , єдину пивоварню на Україні, яка варить живе непастеризоване пиво, а також іншу безалкогольну продукцію, що в даний час користується на ринку неабияким попитом.
Екскурсія розпочалася з дегустації саме таких напоїв та перегляду пізнавального фільму, де коротко описана понад 500-літня історія пивоваріння у старовинному містечку Микулинці на Тернопільщині, а також технології приготування продукту. Опісля, студенти ознайомились з технічним забезпеченням броварні та з персоналом, штат котрих налічує 180 осіб. Цікаво, що в основному виробництві задіяна найменша кількість працівників, адже всю головну роботу виконують комп’ютеризовані новітні технології.
         Таким чином, студенти дізнались історію броварні, мали змогу побачити всі стадії виробництва пива, поспілкуватись з персоналом про плани і перспективи їх діяльності, які в майбутньому націлені на експорт,а не лише на вітчизняний ринок. Щиро дякуємо організаторам екскурсії: викладачам кафедри податків і фіскальної політики та штатним працівникам підприємства за надану можливість побачити виробничу потужність заводу на Тернопільщині, наближену до європейських стандартів.