» » На кафедрі фінансів імені С.І. Юрія розпочав роботу новостворений студентський науковий гурток „Financial education”/„Фінансова просвіта”

На кафедрі фінансів імені С.І. Юрія розпочав роботу новостворений студентський науковий гурток „Financial education”/„Фінансова просвіта”

Дата: 16-09-2016, 17:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

14 вересня 2016 р. студенти та викладачі кафедри фінансів ім. С.І. Юрія презентували новостворений студентський науковий гурток „Financial education”/„Фінансова просвіта”, метою якого є залучення талановитої молоді до наукової діяльності та популяризації фінансових знань серед населення. Гурток покликаний стимулювати активну творчу роботу студентів у процесі навчання й оволодіння спеціальністю, виявляти серед них найбільш обдарованих, створювати умови для їх подальшого творчого зростання.
Створення наукового гуртка саме такого спрямування не є випадковим. Адже студенти-фінансисти та викладачі кафедри уже кілька років поспіль в рамках поширення фінансової грамотності організовують та проводять численні наукові, освітні, культурні, просвітницькі заходи з широкою цільовою аудиторією. Тож таким неформальним об’єднанням студентів і викладачів ми хочемо акцентувати: „Сьогодні кожен українець має усвідомити, що бути фінансово грамотним – це не лише престижно, але і вкрай необхідно!”.
Координацію роботи гуртка здійснюватимуть викладачі кафедри фінансів ім. С.І. Юрія:
—    керівник – к.е.н., доцент Карпишин Наталія Іванівна;
—    проблемна група „Фінансова поведінка і фінансова грамотність населення” – д.е.н., професор Кізима Тетяна Олексіївна;
—    проблемна група „Протидія фінансовому шахрайству і корупції” – к.е.н., доцент Письменний Віталій Валерійович;
—    проблемна група „Фінансове консультування населення” – к.е.н., доцент Коваль Світлана Любомирівна;
—    проблемна група „Ціни та тарифи у сфері державних та особистих фінансів” – к.е.н., доцент Сидор Ірина Петрівна;
—    проблемна група „Фінансова просвіта на Тернопіллі” – к.е.н., доцент Стоян Віра Іванівна.
Запрошуємо усіх, хто має цікаві задумки щодо організації наукової роботи студентів та бажання поринути у захопливий світ особистих фінансів, долучатися до нас! Ми відкриті для нових креативних ідей, нестандартних методів проведення науково-дослідної діяльності та цікавих Особистостей!