Арт-зустріч «НЕформат»

Дата: 16-09-2016, 09:26 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Вечір 15 вересня несподівано перетворив спортивний майданчик ТНЕУ на місце зустрічі талановитих та креативних студентів університету. Арт-зустріч «НЕформат», організована відділом гуманітарної освіти та виховання, уже вдруге довела, що такі мистецькі заходи під відкритим небом — чудовий спосіб самовираження та самореалізації творчо обдарованої молоді.
Молоді автори зворушливо читали  поетичні твори, виконували власні пісні. Улюбленими пісенними композиціями висловлювали свої почуття Олена Шевчик, Анжеліка Заєнчуковська, Світлана Боднар, дуети «Black & White» та «Two voices». Неповторний світ поетичної сповіді Анни Олексишин та Дмитра Данилюка вразив усіх глядачів.
Прекрасним доповненням невимушеної та позитивної атмосфери став виступ Оксани Корзун та Олександра Фізяра, які запалювали молодь сучасними каверами та власними творами. 
            Підтримав творчу молодь університету і ректор ТНЕУ, професор Андрій Ігорович Крисоватий, особисто привітавши усіх учасників арт-зустрічі. «Життя студента — це не тільки час, проведений в лекційних аудиторіях, це можливість гармонійного розвитку для кожного з вас. Я закликаю вас бути сильними духом, активними молодими людьми, які впевнено і сміливо творять історію свого успіху!» — побажав Андрій Ігорович. 
            Після музичної частини на усіх учасників «НЕформату» чекав показ художнього фільм «Ілюзія обману» — саме цю кінострічку голосуванням на сторінці «НЕформат» у соцмережі «Вконтакті» обрали студенти для перегляду.