» » Знана випускниця ТНЕУ Т.Я. Слюз відвідала альма-матер

Знана випускниця ТНЕУ Т.Я. Слюз відвідала альма-матер

Дата: 15-09-2016, 16:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15 вересня 2016 року до Тернопільського національного економічного університету завітала голова Державної казначейської служби України Тетяна Ярославівна Слюз.
 
Візити знаних випускників, які успішно реалізували себе у професійній сфері, вже стали доброю традицією нашого вищого начального закладу. Тетяна Ярославівна є прикладом висококваліфікованого спеціаліста, яка працює на благого української держави.
 
У рамках робочого візиту Т.Я. Слюз зустрілася з ректором ТНЕУ, доктором економічних наук, професором Андрієм Ігоровичем Крисоватим.  Поспілкуватися з головою Державної казначейської служби мали можливість і студенти-фінансисти.
 
Представляючи гостю молоді, ректор зауважив: «Сьогодні у нашому університеті надзвичайно приємна подія, це ще одна золота сторінка в історії ТНЕУ, адже до нас завітала голова Державної казначейської служби України Тетяна Ярославівна Слюз. Радість нашої зустрічі є подвійною, адже Тетяна Ярославівна – випускниця нашого вищого навчального закладу».
 
Розмовляючи з студентами, Т.Я. Слюз зазначила: «Будь який розвиток держави починається з фінансів і саме Ви є тою елітою, яка завжди реалізовує у життя позитивні зміни, які рухають нашу державу вперед. Казначейство  виконує роль технічного банку, тобто ми є той інструмент, за допомогою якого держава втілює свої завдання і цілі, це установа через яку проходять всі платежі».
 
Юнаки та дівчата з цікавістю слухали гостю, ставили багато запитань, на які отримували вичерпні обґрунтовані відповіді. Студенти-фінансисти зробили приємний сюрприз гості, подарувавши квіти та факультетський значок. У свою чергу Тетяна Ярославівна подарувала книгу «Ще не вмерла Україна, ні слава, ні воля».
 
Програмою перебування Т.Я. Слюз у Тернопільському національному економічному університеті передбачена також зустріч у залі засідань Вченої ради ТНЕУ з начальниками та заступниками начальників управлінь Державної казначейської служби України, які перебувають на курсах підвищення кваліфікації у вищому навчальному закладі. Зустріч відбудеться о 19.00 год. Сьогодні ж о 20.00 год. відбудеться зустріч Тетяни Ярославівни з працівниками Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області (Центр європейських та міжнародних студій ТНЕУ).