» » Круглий стіл «Актуальні проблеми формування місцевих бюджетів України в умовах децентралізації»

Круглий стіл «Актуальні проблеми формування місцевих бюджетів України в умовах децентралізації»

Дата: 14-09-2016, 14:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 13 вересня 2016 року з ініціативи доцентів кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Тернопільського національного економічного університету  Дем’янюк А.В., Лободіної З.М., Савчук С.В., за участі керівництва фінансового управління Тернопільської районної державної адміністрації та студентів факультету фінансів ТНЕУ відбувся круглий стіл на тему: «Актуальні проблеми формування місцевих бюджетів України в умовах децентралізації».
 
Під час зустрічі, яка відбувалася у форматі змістовного діалогу та жвавої дискусії, начальник фінансового управління Тернопільської районної державної адміністрації Казимирів Ольга Борисівна ознайомила студентів з вимогами сьогодення до випускника-фінансиста, можливостями проходження виробничої практики та майбутнього працевлаштування у фінансових органах.Керівник розповіла студентам про історію формування фінансових органів на території Тернопільського району, завдання, організаційну структуру, функції фінансового управління Тернопільської районної державної адміністрації на всіх стадіях бюджетного процесу, результати та особливості проведення бюджетної реформи у напрямку децентралізації бюджетної системи
 
Начальник відділу доходів та економічного аналізу Когут Наталія Ігорівна акцентувала увагу на питаннях формування доходів місцевих бюджетів, проблемах оптимізації їхнього складу, структури та пошуку резервів зростання.
 
В. о. заступника начальника-начальник бюджетного відділу Ващенко Ірина Миронівна у своєму виступі акцентувала увагу присутніх на проблемах трансформації видатків місцевих бюджетів у контексті проведення адміністративно-територіальної реформи, необхідності запровадження та перевагах програмно-цільового методу у бюджетному процесі на місцевому рівні.
 
Приємна атмосфера та доброзичливе ставлення працівників фінансового управління Тернопільської районної державної адміністрації викликали хвилю позитивних вражень від організованого круглого столу та підвищило зацікавленість студентів університету здобувати знання у царині фінансової науки.


thumb=left]http://www.wunu.edu.ua/uploads/posts/2016-09/1473851209_kcs630m7s-u.jpg[/thumb]