» » До дружньої родини ФОА приєдналися першокурсники!

До дружньої родини ФОА приєдналися першокурсники!

Дата: 12-09-2016, 16:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дев'ятого вересня 2016 року відбулася урочиста посвята шістдесяти двох першокурсників факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету в студенти.
 
Перед посвятою, першокурсники ознайомилися з короткою історією Тернополя та прогулялися центральною частиною міста, від кафедрального собору до Театрального майдану, будівлі облдержадміністрації,  пам’ятника Степанові Бандері та  пристані Тернопільського ставу, звідки вирушили на екскурсію найбільшим за площею і найгарнішим за краєвидами ставом в обласному центрі України.
 
До свята, яке відбувалося на палубі катера, долучилися декан ФОА, кандидат економічних наук, доцент В.М. Панасюк, заступник декана Т.Г. Бурденюк, завідувачі випускових кафедр факультету, куратори трьох академічних груп першого курсу, старшокурсники.
 
З словами вітань до першокурсників звернулася Валентина Миколаївна Панасюк, подякувавши за те, що вони обрали саме факультет обліку і аудиту у Тернополі, який є провідним  в Україні з даної спеціальності за кількістю студентів та викладачів з науковими ступенями (докторів, кандидатів економічних наук).  Декан ФОА побажала першокурсникам успішного навчання, наполегливості у нелегкій справі здобуття професійних знань і навиків, а також «дружити» з художньою самодіяльністю та спортом.
 
Присягу студента-першокурсника зачитала студентка І курсу групи ОАБ -11 Волинська Анастасія. Молодь дружньо повторювали слова присяги.
 
Згодом кожен першокурсник представився, розказавши про те, як він дізнався про факультет та свою спеціальність, свої очікування від навчання у ТНЕУ і поклав у паперову скриньку письмове побажання. Пізніше її обклеїли скотчем, а через чотири роки, на останній парі, студенти відкриють скриньку та зачитають хто й чого бажав на першому курсі і оцінять чи збулися їхні мрії.
 
Після представлення, юнаки та дівчата смакували морозивом, виноградом, бананами, персиками тощо, а також послухати сучасну музику та потанцювати.
 
Понад годину молодь перебувала на відкритому тернопільському плесі, милуючись з палуби тернопільськими краєвидами. Кожен мав можливість познайомитися з своїми та налагодити дружні стосунки.
 
На думку абсолютної більшості, дійство вдалося, адже про це свідчили привітні й щасливі посмішки першокурсників, їхні щирі емоції, дружні обійми й бажання і надалі спілкуватися один з одним.
 
Тож в добру, успішну путь до країни знань і професійної майстерності, дорогі наші першокурсники! Бажаємо Вам стати фахівцями найвищого ґатунку та успішними людьми, які зможуть гідно зватися майбуттям Української Держави!