» » Запрошуємо на відкриту лекцію Анатолія Гулея

Запрошуємо на відкриту лекцію Анатолія Гулея

Дата: 30-08-2016, 11:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У День знань, 1 вересня, колектив Тернопільської бізнес-школи запрошує усіх бажаючих дізнатися більше про ефективне управління особистим капіталом.
                
Обговорення того, як контролювати доходи та витрати, ефективно інвестувати капітал та запобігти інвестиційним втратам, буде цікавим як для власників, топ-менеджерів компаній, фахівців у сфері фінансів та інвестицій, так і всім, хто прагне ефективно керувати особистими фінансовими потоками та зацікавлений у персональному розвитку й успіху.

Учасники зустрічі матимуть нагоду дізнатися детальну інформацію про те, до яких банків, фондів, страхових компаній краще вкладати гроші, грамотно оцінюючи їхню надійність, як цілеспрямовано керувати фінансовими потоками, інвестуючи ефективно, як управляти особистим капіталом у період економічних криз.

Спікер – Анатолій Гулей, доктор економічних наук, голова правління Української міжбанківської валютної біржі, екс-голова правління АТ «Ощадбанк», міжнародний експерт у сфері інвестування, член Наглядової ради Тернопільської бізнес-школи.
 
Зустріч відбудеться 1 вересня о 18.30 год. в аудиторії №23 (бульвар Шевченка, 9, Центр європейських та міжнародних студій ТНЕУ).

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7h5Zn1g7dbSvL6ZJWmUQ99MNy2ivS9mIdLizNn8tN-MvLeA/viewform