» » Пропонуємо першокурсникам скористатися інтерактивною картою студмістечка!

Пропонуємо першокурсникам скористатися інтерактивною картою студмістечка!

Дата: 18-08-2016, 16:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Першого вересня Тернопільський національний економічний університет відкриває двері для першокурсників. Дехто з них народився і живе у Тернополі, інші – приїдуть з різних куточків України. Саме тому працівник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ТНЕУ Тарас Романів підготував мапу для новачків, на якій позначені та розподілені за призначенням об’єкти на території студмістечка вищого навчального закладу.
 
Щоб якнайшвидше адаптуватися до університетського життя, краще вивчити всі найважливіші маршрути, дізнатися, де розташовані корпуси, бібліотеки чи просто смачно пообідати, абітурієнти можуть скористатися інтерактивною мапою, розміщеною на офіційному сайті університету (Контакти ® Карта розміщення корпусів ® Карта студентів ТНЕУ).
 
«Робота над проектом тривала упродовж тижня і розпочалася з опитування студентів. Власне, побажання студентів та абітурієнтів щодо інформаційного наповнення веб-порталу стали основою ідеї створення таку карту», – розповідає Тарас.
 
На мапі позначено корпуси усіх факультетів, коледжів, гуртожитки та бібліотеки університету. За допомогою спеціальної опції можна прокласти оптимальний маршрут до потрібного корпусу. Така опція стане у нагоді найперше тим першокурсникам, які приїхали на навчання з інших населених пунктів і поки що добре не орієнтуються у місті.