» » Запрошуємо на навчання за спеціальністю «Менеджмент соціокультурної діяльності»

Запрошуємо на навчання за спеціальністю «Менеджмент соціокультурної діяльності»

Дата: 20-07-2016, 14:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету запрошує абітурієнтів на навчання за новою спеціальністю «Менеджмент соціокультурної діяльності».
 
Програма навчання спрямована на підготовку фахівців, які зможуть працювати у сфері виконавчої влади та самоврядування у галузі культури, готельно-ресторанному бізнесі, культурно-просвітницьких і торгово-розважальних комплексах, інформаційних агенціях та ЗМІ, рекламних, консалтингових агенціях та інститутах громадянського суспільства.
 
Випускники матимуть можливість реалізувати себе на таких посадах: керівник відділу культури органів державної влади та місцевого самоврядування; інформаційний аналітик; фахівець у сфері зв’язків з громадськістю; керівник рекламного відділу; організатор соціокультурного сервісу та культурних заходів.
 
Сертифікати ЗНО, необхідні для вступу на спеціальність:
– Українська мова та література;
– Історія України;
– Географія, іноземна мова або математика.  
 
За детальною інформацією можна звертатися у Приймальну комісію ТНЕУ (вул. Львівська, 11 (корпус 31), м. Тернопіль, тел.: (0352) 47-50-60).