» » Урочистості в ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина з нагоди отримання дипломів.

Урочистості в ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина з нагоди отримання дипломів.

Дата: 1-07-2016, 12:51 | Автор:

       В Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина вже стало доброю традицією не тільки посвячувати і приймати у студенти, а й не менш урочисто вітати і вручати дипломи своїм випускникам. Останній день червня став особливим для наших студентів-випускників, адже 30 червня вони отримали дипломи освітнього ступеня бакалавр та додатки до них. Отримання дипломів – знакова подія в житті кожного студента - це сума багатьох зусиль, безсонних ночей, безцінного досвіду та нових знайомств. Безтурботне студентське життя закінчується та настає час «інвестицій» своїх знань і набутого досвіду для задоволення матеріальних духовних та суспільних потреб.
     Відкрив урочисту зустріч директор ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Ігор Михайлович Таранов, від якого студенти протягом років навчання відчували не нав’язливу опіку, а доброзичливе ставлення та щиру батьківську підтримку. Мудрі настанови, добрі поради й щирі побажання адресував Ігор Михайлович випускникам.
     Сердечні побажання усіляких гараздів на адресу випускників прозвучали і з вуст завідувачів випускових кафедр ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина, без яких було б неможливо нашим студентам отримати якісні інноваційно-орієнтовані знання. Випускників щиро вітали: д.е.н., професор Сохацька О.М. – завідувач кафедри міжнародного менеджменту та маркетингу; д.е.н., професор Ляшенко О.М. – завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та міжнародної інформації; к.е.н., доцент Зварич І. Я. – т-в.о. завідувача кафедри міжнародної економіки.
    Цього року свої дипломи з гордістю отримали 183 українських студенти та 31 іноземний студент, з них диплом бакалавра з відзнакою здобули 8 студентів ННІМЕВ. Представники студентського активу, які стали цього року випускниками, були нагороджені грамотами та пам’ятними подарунками за відмінне навчання, активну участь у науковій та громадській роботі.
    Найбільш хвилюючим моментом стали слова вдячності викладачам та дирекції інституту від «винуватців свята» – випускників, зокрема Лондре Борже (гр. АМЕТ-41) та Джоанни Аргельйо (гр. МАУБ-41). Джоанна наголосила, що пишається роками навчання в ТНЕУ та побажала всім досягати амбітних цілей, бути лідерами, робити правильні вчинки і впевнено будувати своє майбутнє. 
   Не обійшлося і без приємних сюрпризів від студентів-випускників – пам’ятних сертифікатів своїм кращим викладачам та найкращому директору. 
    Щирі слова вітань з нагоди успішного завершення навчання та вручення дипломів надходили на адресу випускників від їхніх батьків, які подолали не короткий шлях, щоб радіти і бути поруч з своїми дітьми на цьому святі. Отриманні дипломи – це одне із перших особистих досягнень в дорослому житті кожного випускника, з якого розпочнеться новий етап, а саме реалізація набутих знань на практиці.
   Справжньою окрасою дійства став виступ студентки другого курсу Харкевич Мар’яни, котра своєю піснею внесла в атмосферу свята цілий «букет» піднесення та щирої радості.
   Віват, випускники! Позаду конспекти, іспити, безсонні ночі. Попереду – пора звершень, самостійного, дорослого життя. Нехай легкими будуть Ваші шляхи, лагідний дотик долі супроводжує у всіх починаннях. Нехай найнеобхідніші людські блага – здоров’я, душевний спокій, родинне благополуччя, належний достаток, чудовий настрій будуть завжди Вашими життєвими супутниками! В добру путь!