» » «Я тебе люблю і кожну хвилину свого життя хочу прожити поряд з тобою…»

«Я тебе люблю і кожну хвилину свого життя хочу прожити поряд з тобою…»

Дата: 29-06-2016, 14:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у нашому університеті радісна й приємна подія. Студент групи Ф-32 факультету фінансів Максим Магас зробив один з найважливіших кроків у своєму житті – пропозицію руки і серця студентці групи МОА-31 факультету економіки та управління Анні Калатало.
 
Освідчення відбулося у дуже цікавий креативний спосіб. Під час фотосесії, яка тривала у холі центрального корпусу ТНЕУ, на екрані з'явився ролик з поетичними рядками для Ані. Завершив відео-звернення Максим пропозицією одружитися. «Я тебе кохаю і кожну хвилину свого життя хочу прожити поряд з тобою. Дозволь мені зробити тебе найщасливішою дівчиною у світі», – з трепетом у серці та обручкою у руках сказав Максим. Прозвучало довгоочікуване ТАК!
 
Гучними оплесками та вигуками «Вітаємо!» пару віншували одногрупники, друзі, колеги.
 
Приємною несподіванкою для Максима й Ані було привітання від ректора ТНЕУ Андрія Ігоровича Крисоватого, який сказав щирі слова побажань для закоханих: «Сьогодні надзвичайно приємна подія у нашому університеті. Зустрілися дві долі, два серця й одне кохання на двох. Будьте щасливими, бережіть один одного й пам’ятайте, що сім’я – це велика відповідальність».
 
Від усієї університетської родини вітаємо Аню та Максима! Бажаємо Вам любові, взаєморозуміння, затишку, тепла і нехай ця чудова мить щастя триває уподовж цілого Вашого життя!