Майбутні першокурсники!

Дата: 17-06-2016, 12:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Дорогі друзі! Майбутні першокурсники! Ми недарма так звертаємося до Вас, оскільки зовсім скоро Ви станете нашими друзями, якщо оберете Тернопільський національний економічний університет.

Стати студентом нашого вищого навчального закладу – означає почати впевнено будувати своє успішне майбутнє. Альма-матер буде для Вас міцною опорою, яка допоможе реалізувати себе, втілити мрії у життя. Звісно, зараз Ви ще абітурієнти і перед Вами постає нелегкий вибір, адже саме від нього залежить Ваш завтрашній день.

Студентство ТНЕУ – це сучасна та елітна молодь, яка, навчаючись, формує себе, розвивається, стає авангардом нашої країни. Кожне покоління студентів і науковців з гідністю продовжує славні традиції національної освіти, примножуючи здобутки ТНЕУ на міжнародному рівні.

Тернопільський національний економічний університет поєднує мудрість професорсько-викладацького колективу та запал молоді до активного навчання та відпочинку, до яскравого та драйвового життя.

Тернопіль – це європейське місто, де юнаки та дівчата є рушійною силою усіх починань. Ти обов’язково закохаєшся в його краєвиди.

Здобувай якісну європейську освіту разом з нами, адже твоє завтра залежить від правильного вибору. Приєднуйтеся до нашої університетської родини, друзі!