» » Зустріч іноземних студентів ННІМЕВ з представниками юридичної фірми «Гловак і партнери»

Зустріч іноземних студентів ННІМЕВ з представниками юридичної фірми «Гловак і партнери»

Дата: 16-06-2016, 09:40 | Автор:

 
 
   За сприяння ректора ТНЕУ професора Крисоватого А. І. в Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина відбулася зустріч іноземних студентів, працівників відділу освітніх послуг для іноземних громадян з представниками юридичної фірми «Гловак і партнери», що представляють інтереси і захищають права іноземних громадян в Україні.
     Метою заходу було розповісти про юридичну підтримку студентів з інших країн, ознайомити їх з можливостями реалізації їхніх прав, забезпечення адаптації і комфортного проживання в Україні.
     Керівник відділу абонентського обслуговування ЮФ «Гловак і партнери» Ярослав Миколів та керуючий партнер ЮК «Лігалейд» Тарас Бачинський розповіли присутнім, що вони спеціалізуються на міграційному праві та юридичному супроводі іноземців. Інтерес студентської аудиторії представляли питання легального перебування в Україні після завершення навчання; можливості покупки та використання транспортних засобів іноземними громадянами; проблеми, що виникають при перетині кордону, перевезені готівки; можливості оренди та покупки у власність житла, питання що виникають при реєстрації та веденні бізнесу, відкриття рахунку та обмін валюти.
       Зустріч пройшла конструктивно студенти отримали відповіді на хвилюючі запитання. Представники юридичної фірми «Гловак і партнери» також вручили кожному учаснику зустрічі інформаційний буклет по проблематиці, яка була предметом обговорення та обміну досвідом. У такий спосіб ННІМЕВ ім. Б.Д Гаврилишина започаткував співпрацю із представниками правової сфери надання послуг іноземним студентам, що, беззаперечно матиме позитивний ефект для інтересантів.
Фотозвіт: