» » Зустріч випускників юридичного факультету ТНЕУ

Зустріч випускників юридичного факультету ТНЕУ

Дата: 10-06-2016, 16:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З приходом літа настав довгоочікуваний день зустрічі з випускниками. Ця мить є особливою для випускників юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету. Саме у цей час у стінах рідної Alma mater студенти та викладачі ЮФ організували першу ювілейну зустріч з випускниками, повертаючи їх у спогади про неповторні студентські роки.
 
Четвертого червня 2016 р. за підтримки ректора А.І. Крисоватого та декана юридичного факультету С.В. Банаха відбулася зустріч випускників 2006 року випуску.
    
Програма зустрічі була насиченою. Студенти юридичного факультету організували екскурсію, зупинившись у навчальному залі судових засідань, де організували для випускників незабутнє імпровізоване заняття під назвою «Порівняльне право».  Випускники мали нагоду побачити зміни на юридичному факультеті, переглянувши відеоролик про сучасне буття ЮФ та відчути себе на декілька хвилин студентами, відповідаючи на жартівливі запитання.
   
Під час урочистої частини, яка відбувалася в актовій залі юридичного факультету, декан, кандидат юридичних наук Сергій Володимирович Банах, заступник декана юридичного факультету, кандидат юридичних наук Валентина Миколаївна Слома, завідувач кафедри теорії та історії держави і права, кандидат юридичних наук Микола Володимирович Кравчук, завідувач кафедри фінансово-економічної безпеки та інтелектуальної власності, доктор економічних наук Володимир Петрович Мартинюк привітали гостей.
 
Упродовж зустрічі випускники згадували з посмішкою на вустах свої студентські будні та свята. Слово від випускників надали першому заступнику керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України М.О. Грищуку.

 Своє мистецтво гостям дарували Владислав Вальків, Наталя Кубей та Тарас Онисько, Софія Копча, народна студія сучасної хореографії «ТАНГо dance company».
 
На завершення урочистої частини зустрічі у стінах рідної Alma mater пролунав чарівний вальс, у якому з особливим трепетом закружляли випускники та викладачі юридичного факультету ТНЕУ.
 
Яскраві миті зустрічі з випускниками були зафіксовані на світлинах.