» » Налагодження співпраці з професійним аграрно-промисловим ліцеєм смт. Теофіполя

Налагодження співпраці з професійним аграрно-промисловим ліцеєм смт. Теофіполя

Дата: 2-06-2016, 14:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю


30 травня професорсько-викладацький колектив та студентство Тернопільського національного економічного університету завітали до професійного аграрно-промислового ліцею смт. Теофіполя.

Зустріч відбулася у міському будинку культури. До відкриття заходу долучилися: перший заступник голови Теофіпольської РДА Петро Вільшинський, голова Теофіпольської районної ради Андрій Петринюк, заступник голови Теофіпольської районної ради Роман Непотас, начальники відділів освіти Теофіполя та учнівська молодь.

Делегація Тернопільського національного економічного університету та керівництво ліцею обговорили питання співпраці. Також адміністрація університету розповіла про перспективи та переваги навчання студентів за заочною та контрактною формами навчання. Директор навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій, доктор економічних наук, професор Десятнюк Оксана Миронівна додала: «Тернопільський національний економічний університет – освітянська родина, яка поєднує у собі досвід, нові знання та креативні ідеї. Це 863 науково-педагогічних працівників, серед яких – 88 докторів наук, професорів, 637 кандидатів наук, доцентів. Наш вищий навчальний заклад є західноукраїнським осередком міжнародної співпраці з університетами Європи та світу. Студенти із задоволення проводять час в аудиторіях, в спортивних секціях та художніх гуртках. Тернопільський національний економічний університет – це альма-матер для економічної еліти України, відомих державних діячів, людей ерудованих, багатих духовно та національно свідомих». Також до слова був запрошений відповідальний секретар Приймальної комісії ТНЕУ Луцишин Олег Орестович. Він зауважив: «ТНЕУ здійснює підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями «молодший спеціаліст» і «спеціаліст», ступенями «бакалавр» і «магістр», а також кадрів вищої кваліфікації в аспірантурі та докторантурі.

В університеті діють програми підготовки:
- за 12 галузями знань;
- за 8 спеціальностями за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст»;
- за 21 напрямом підготовки за ступенем «бакалавр»;
- за 18 спеціальностями за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст»;
- за 34 спеціальностями за ступенем «магістр».

Тернопільський національний економічний університет – це елітний та сучасний освітній заклад, де панує академічний дух, наука, думка і воля».

Учасники творчих колективів ТНЕУ подарували присутнім святковий концерт.

Сподіваємося, що співпраця Теофіпольського професійного аграрно-промислового ліцею та Тернопільського національного економічного університету буде ефективною та результативною.