» » В ТНЕУ — святкова шоу-програма до Дня закоханих

В ТНЕУ — святкова шоу-програма до Дня закоханих

Дата: 8-02-2012, 09:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Святкова шоу-програма « Формула кохання» , присвячена Дню Святого Валентина, відбудеться 15 лютого о 16.00 год в актовій залі Тернопільського національного економічного університету. Вхід за запрошеннями. 

Організаторами концерту є відділ гуманітарної освіти та виховання та первинна профспілкова організація студентів ТНЕУ. На вас чекає чимало приємних несподіванок. 100%   живий звук.
Пісні про кохання виконуватимуть гурти: « Фа-мажор» , « Думки вголос» , « Містер Фрімен» , « 100 хвилин» та « Колаж» . Мистецтво танцю даруватиме театр танцю « Експресія» . Жартуватиме команда КВН « Своє бачення» . Ведучі шоу-програми — методист відділу гуманітарної освіти та виховання Оксана Корзун та студент нашого університету Сергій Балуцький.
Під час концерту розігруватимуть: фірмові футболки та запрошення у кінотеатр преміум класу « Cinema Citi» ; журнали, горнятка і календарі від тижневика « КРАЇНА» ; запрошення у Тернопільський академічний обласний український драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка; косметику від « ORIFLAME» , запрошення у розважальний центр « ПОДОЛЯНИ»   та романтичну вечерю на двох у ресторації « КАФЕДРА»   за сприянням   Інтернет-кафе « КРАПКА» .
Гарного усім настрою та приємних вражень!