Вітання для партнерів ТНЕУ

Дата: 6-06-2016, 14:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

6 червня в Україні своє професійне свято відзначають журналісти. З цієї нагоди начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю Олена В’ячеславівна Васильків від імені ректора Тернопільського національного економічного університету, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого,  привітала  колективи тернопільських засобів масової інформації.

Наші партнери висвітлюють діяльність ТНЕУ, презентують досягнення професорсько-викладацького колективу та студентства вищого навчального закладу, працюють над спільними проектами.

Професія журналіста – це активний спосіб життя, зустрічі з відомими, талановитими людьми, можливість побувати у різних цікавих місцях; це означає завжди відчувати пульс часу, крокувати з ним у ногу.

Олена В’ячеславівна подякувала колективам за плідну співпрацю і побажала бути завжди послідовними у своїй нелегкій роботі та пам’ятати про головне покликання журналістів – служити істині, утвердженню добра, злагоди та миру в суспільстві. Натхнення та витримки, сміливих проектів,  наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики і, звичайно, якомога більше позитивних новин!