» » Бойова готовність: суперником ТНЕУ стане ТНТУ ім. І. Пулюя

Бойова готовність: суперником ТНЕУ стане ТНТУ ім. І. Пулюя

Дата: 8-06-2016, 16:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Двобій тернопільських титанів! Саме так можна ознаменувати 9 червня тому, що саме в цей день у Тернополі відбудеться четверта «Битва Університетських Стартапів», учасниками якої стануть студенти Тернопільського національного економічного університету та Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

«Битва університетських стартапів» - це перший у своєму роді масштабний захід, організований Інвестиційною платформою Startup.Network з метою пошуку перспективних студентських стартапів.

Цього разу за увагу з боку інвесторів, а можливо і отримання перших інвестицій, перед експертною радою і гостями заходу битимуться по 5 студентських команд від кожного навчального закладу. Стадія, на якій знаходиться проект та сфера його діяльності не мають значення! Головне - цікава й перспективна ідея!

«Битва університетських стартапів» буде проходити в форматі 3-х хвилинних пітчей, після чого протягом ще 3-х хвилин експерти будуть задавати каверзні питання і давати цінні поради молодим підприємцям.

Університет, який, за підсумками голосування набере найбільшу кількість балів за фактом презентації - стане переможцем.

Не проґавте можливість заявити про себе та улюблений університет вже сьогодні, щоб завтра отримати інвестиції та розвинути свою ідею в повноцінний бізнес!

Дата і час проведення: 9 червня 17.00

Місце проведення: Тернопільський національний економічний університет (м. Тернопіль, вул. Львівська 11)

Будемо дуже раді бачити Вас в якості нашого гостя! Реєстрація на відвідування четвертої «Битви Університетських Стартапів» в Тернополі обов'язкова!