» » Завершився цикл сесій у Міжнародному дитячому університеті "Oeconomus"

Завершився цикл сесій у Міжнародному дитячому університеті "Oeconomus"

Дата: 8-06-2016, 10:20 | Автор:

 
 
   У суботу 28 травня завершився цикл сесій у Міжнародному дитячому університеті "Oeconomus". Традиційно, як і в кожному вищому навчальному закладі, підсумком завершення навчання стало складання заліків на кожному факультеті. Результати складання заліку оцінювалися за стобальною шкалою. За цей період наші слухачі отримали багато корисної і цікавої інформації від кращих викладачів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ, представляли свої проекти, презентації, домашні завдання.
  Наші слухачі нарешті дочекалися можливості показати свої знання та таланти. На факультетах міжнародного менеджменту і маркетингу та міжнародного бізнесу залік проходив у кращих університетських традиціях: юні "студенти" тягнули білети, готувалися, та усно відповідали як на питання білету, так і на додаткові запитання викладачів.
   Екзаменатори з кафедри міжнародного менеджменту і маркетингу ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ Блажей Ірина Олегівна та Легкий Олег Андрійович зазначили, що учасники охоче зголошувались відповідати, демонстрували блискучі теоретичні знання, зазначали конкретні практичні приклади та кмітливо й мудро відповідали на додаткові запитання. Впродовж занять слухачі в інтерактивній формі з презентацій та діалогів дізнавалися основи сучасного менеджменту і маркетингу, їхню роль у бізнесі та основні інструменти. Активні дискусії, глибоке зацікавлення предметом й підготовка домашніх завдань дозволила усім скласти залік на "відмінно".
   З великим ентузіазмом до підготовки залікових завдань підійшли слухачі факультету міжнародного туризму. Цього разу до оцінювання презентацій були запрошені експерти з числа іноземних студентів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина. Загалом результати складеного заліку показали високу підготовку слухачів. Презентації на тему «Туристичні привабливості Тернопільської області та України» викликали жваві дискусії серед слухачів та експертів. 
Слухачі факультету міжнародної економіки продемонстрували досконале розуміння основних економічних понять, термінів і законів. Залік відбувався у формі наукового диспуту та дискусій, де кожен слухач мав змогу доповнити іншого та представити власну критичну точку зору сучасної міжнародної економіки. Слухачі продемонстрували володіння категорійним та науково-поннятєвим апаратом, знаннями сучасних векторів економічного розвитку, інтеграційними засадами у світовій економіці.
  У результаті всі слухачі отримали високі бали, які були виставленні у відомості та залікові книжки, як всім справжнім студентам. 
На факультеті іноземних мов на заліковому занятті слухачі виконували тестові та ситуативні завдання. Викладачі, які приймали залік, відзначають високий рівень володіння англійською мовою слухачів факультету.
   На завершення навчального року в Міжнародному дитячому університеті "Oeconomus" були проведені батьківські збори, на яких обговорили всі позитивні та негативні моменти роботи дитячого університету. Директор ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Ігор Михайлович Таранов повідомив плани роботи університету на наступний навчальний рік та запросив усіх разом відсвяткувати День ННІМЕВ. 
   Дякуємо батькам за позитивні відгуки та конструктивну критику щодо нашої роботи. Слухачам дитячого університету бажаємо гарно відпочити, набратися нових позитивних емоцій та вражень і з нового навчального року продовжити навчання в Міжнародному дитячому університеті "Oeconomus".
Фотозвіт: