» » Візит до Кам’янець-Подільського планово-економічного технікуму-інтернату

Візит до Кам’янець-Подільського планово-економічного технікуму-інтернату

Дата: 7-06-2016, 15:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках виконання угоди про співпрацю між Тернопільським національним економічним університетом та Кам’янець-Подільським планово-економічним технікумом-інтернатом і за дорученням ректора ТНЕУ професора Крисоватого Андрія Ігоровича делегація студентів та викладачів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ, очолювана директором КЕПІТ ТНЕУ Олександром Шашкевичем, перебувала на Першому Подільському фестивалі співдружності вищих навчальних закладів «Суржа–2016» (3-4 червня 2016 р.).
 
Упродовж двох днів студенти мали нагоду познайомитися з історичною спадщиною Кам’янець-Подільського державного історико-архітектурного заповідника. Особливо незабутньою для молоді стала екскурсія вечірнім містом.
 
Четвертого червня студенти та викладачі Коледжу взяли участь у квесті, який відбувся на базі студентського табору «Надія», що у селі Суржа неподалік від Кам’янця-Подільського.
 
Команда студентів коледжу «КЕПІТ» виборола 2 місце, а команда викладачів коледжу «Дружба» – 3 місце в інтелектуальному змаганні.
 
Після завершення квесту студенти пограли у волейбол, відвідали майстер-клас з енкаустики (техніка малювання восковими олівцями) від юного таланта з Кам’янець-Подільського планово-економічного технікуму-інтернату Кирила Богданюка.
 
Незабутнім був урочистий концерт з нагоди 45-річчя Кам’янець-Подільського планово-економічного технікуму-інтернату, під час якого студенти КЕПІТ виконали гімн коледжу власного авторства.