» » Студенти Українсько-нідерландської факультет-програми ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина на тренінгах розвивали професійну компетентність

Студенти Українсько-нідерландської факультет-програми ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина на тренінгах розвивали професійну компетентність

Дата: 7-06-2016, 15:50 | Автор:

 
 
   Кафедра міжнародного менеджменту та маркетингу ННІМЕВ ім.Б.Д.Гаврилишина активно використовує різні форми інтерактивного навчання. Зокрема, для розвитку нових знань, умінь та навичок студентів проведено бізнес гру-тренінг Cash Flow.
    Cash Flow придумана американським автором Робертом Кійосакі. Бізнес гра наочно моделює поведінку учасників в реальному житті. Година гри дорівнює 10-ти рокам життя. Дана гра починається з рівня коли в учасника стабільна робота та зарплата і він проходить шлях, який пройшли багато бізнесменів, щоб досягти фінансового успіху. Метою проведення бізнес-гри було навчити студентів, як впевнено користуватися знаннями в управлінні грошовими потоками та веденні бізнесу.
   Студенти українсько-нідерландської факультет-програми близько 5 годин опановували вміння створювати активи. Учасники гри зрозуміли можливості фондового ринку, як заробити на ринку нерухомості та наскільки важливо мати заощадження. Студенти розвинули фінансове мислення створюючи пасивний дохід та отримали досвід поводження в непередбачуваних ситуаціях, а саме, у випадках банкруцтва.
    Усі учасники гри зазначили, що набули нові навички та побачили нові можливості. Незважаючи на 5-ти годинну тривалість гри було шкода розходитися, тому домовилися провести гру ще раз. 
   Запрошуємо студентів бажаючих розвинути в собі навички ведення бізнесу та інвестування прийняти участь у грі (звертатися на кафедру міжнародного менеджменту та маркетингу до к.е.н., ст. викладача Іванечко Нелі Ростиславівни).
Фотозвіт: