» » Делегація ТНЕУ взяла участь у Всеукраїнському Дні поля і саду

Делегація ТНЕУ взяла участь у Всеукраїнському Дні поля і саду

Дата: 6-06-2016, 13:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Третього червня 2016 року делегація ТНЕУ на чолі з ректором А.І. Крисоватим взяла участь у Всеукраїнському Дні поля і саду, який вдесяте відбувся на Тернопільщині.  Організатором заходу є депутат Тернопільської обласної ради, голова спостережної ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром», Герой України Петро Гадз.
 
До свята долучилися більше 1000 гостей з усієї України та з-за кордону.
 
Учасники зустрічі побували у яблуневому саду, ознайомилися з інноваційними технологіями вирощування, зберігання та сортування фруктів, оглянули демонстраційні та насіннєві ділянки озимих і ярих культур, сільськогосподарську техніку.
 
Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ярослав Краснопольський, голова Тернопільської ОДА Степан Барна та голова обласної ради Віктор Овчарук висловили подяку працівникам аграрної галузі за щоденну клопітку працю та акцентували увагу на унікальних можливостях і грандіозних перспективах аграрного бізнесу в Україні.
 
Усі делегації, які завітали на свято представили власну продукцію. Особливий інтерес в учасників заходу викликала пропозиція ТНЕУ щодо підготовки фахівців для аграрного сектору.