» » Вітаємо команду баскетболістів ТНЕУ!

Вітаємо команду баскетболістів ТНЕУ!

Дата: 2-06-2016, 17:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 17 травня у м. Чернівці відбулися зональні змагання Західної зони Кубку України з баскетболу 3х3 серед студентських команд. У змаганнях взяли участь 14 команд. Команда ТНЕУ здобула перемогу над двома суперниками з м. Чернівці, командою м. Луцька, м. Кам’янця-Подільського та двічі над командою м. Львова (на попередньому етапі та за вихід у фінал).
 
Відмінна гра команди відкрила можливість виходу в фінал Кубку України з баскетболу 3х3, який відбувся 1 червня у Київському національному університеті фізичної культури і спорту.
 
У фіналі взяли участь 16 команд, розділених на три підгрупи. У своїй підгрупі команда ТНЕУ перемогла суперників з м. Одеси, м. Сум, м. Кам’янця-Подільського і вийшла в чверть-фінал, де змогла перевершити команду з м. Харкова (ХНПІ). Потрапивши таким чином у півфінал, студенти ТНЕУ зустрілися на майданчику зі студентами Київського національного університету фізичної культури і спорту, де вибороли собі право змагатися далі.
 
У фіналі баскетболісти ТНЕУ здобули перемогу над командою м. Львова («Львівська Політехніка»), за що відзначені Кубком України з баскетболу 3х3 серед студентських команд.
 
Склад команди: Валентин Співак (ФАЕМ), Ігор Окунський (ФЕУ), Анатолій Челован (ФКІТ), Юрій Бачинський (ФЕУ).

Кращим гравцем визнаний студент ФКІТ ТНЕУ Анатолій Челован та нагороджений цінним призом. Тренер команди – Ігор Васильович Білоус.