"Студентський стартап - 2016"

Дата: 26-05-2016, 13:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  

З метою сприяння реалізації студентських ініціатив, працевлаштування студентів, колектив кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ, яку очолює завідувач кафедри к.е.н., доцент Н.Є. Кульчицька організував 19 травня 2016 року конкурс студентських стартапів на тему: «Соціально-економічний розвиток регіону» за участі команд Гусятинського коледжу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Заліщицького аграрного коледжу імені Євгена Храпливого, Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського, Чортківського державного медичного коледжу, Чортківського коледжу економіки та підприємництва Тернопільського національного економічного університету.


Конкурс активно підтримали представники влади та підприємництва. Головний приз, плазмовий телевізор, подарувала Асоціація аграрних підприємств Чортківського району. Цінні подарунки надала й міська рада м. Чорткова. Значна підтримка надійшла від успішних підприємців регіону, а саме: магазину побутової техніки «Білий лебідь», мережі супермаркетів «Наш край».


Без сумніву, всі представлені учасниками стартапи були варті уваги і повинні бути втілені у життя. За результатами оцінювання журі був обраний переможець - Чортківський коледж економіки та підприємництва ТНЕУ. Друге місце посіла команда Гусятинського коледжу ТНТУ імені Івана Пулюя. Третє – проект «Інтенсивна терапія Чорткова» від Чортківського державного медичного коледжу. Вітаємо призерів та бажаємо подальших успіхів.Українські студенти, пам’ятайте, що Україна – це Ви! Не потрібно їхати за кордон, реалізовуйте себе в своїй країні, будуйте нашу державу міцною, незалежною, красивою.


Колектив Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу щиро дякує учасникам, представникам влади та підприємництва за активну участь та підтримку в організації конкурсу «Студентський стартап – 2016». Запрошуємо до подальшої співпраці та сподіваємось, що заходи такого формату будуть набувати все більшої популярності, адже Україна – це наша країна, і лише ми зможемо зробити нашу державу європейською.