» » Круглий стіл "Податки. Економіка. Суспільство: діалектика взаємовпливу"

Круглий стіл "Податки. Економіка. Суспільство: діалектика взаємовпливу"

Дата: 20-05-2016, 10:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  

19 травня 2016 року з ініціативи кафедри податків та фіскальної політики і Кам’янець-Подільського навчально-науково-виробничого центру, а також за підтримки ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора Крисоватого А.І. відбувся круглий стіл на тему: «Податки. Економіка. Суспільство: діалектика взаємовпливу».

Тематичні напрями роботи круглого столу:

-Сучасний стан розвитку економіки України;

-Фіскальна політика та її роль для суспільства;

-Оподаткування туристичного бізнесу та електронної комерції;

-Соціально-економічний розвиток регіону;

-Податки у житті студентів та старшокласників.

З вітальним словом до учасників круглого столу звернулися гості та організатори заходу, зокрема Анатолій Ігорович Луцик, канд. екон. наук, доцент, зав. кафедри податків та фіскальної політики ТНЕУ; Ігор Антонович Бєлко, начальник Кам’янець-Подільської ОДПІ; Надія Миколаївна Попова, начальник Кам’янець-Подільського УДКСУ Хмельницької області, Тетяна Миколаївна Мозолюк, канд. пед. наук, директор Кам’янець-Подільського навчально-науково-виробничого центру ТНЕУ, Марина Миколаївна Бурлюк, завідувач інженерно-економічного відділення ДВНЗ «Кам’янець-Подільський індустріальний коледж».

До дискусії долучилися студенти групи ФО-31: Інна Вовчок, Іванна Задорожна та Наталія Олійник. Вони вміло та цікаво розповіли про актуальні проблеми і новації у сфері оподаткування та висвітлили особливості оподаткування електронної комерції, переваги й недоліки спрощеної системи оподаткування, а також пріоритети розвитку агропромислового комплексу. Завершивши роботу круглого столу учасники отримали сувенірні нагороди та сертифікати учасника круглого столу. Відзнаки вручив модератор заходу Федір Петрович Ткачик, канд. екон. наук., доцент кафедри податків та фіскальної політики ТНЕУ. Також активну участь в організації круглого столу взяли й інші викладачі кафедри податків та фіскальної політики – Іванова Анна Миколаївна та Ведашенко Наталія Мефодіївна.

Для усіх учасників була проведена захоплююча екскурсія гарним, історичним містом Кам'янець-Подільський.

Організаційний комітет круглого столу, а також викладачі кафедри податків та фіскальної політики щиро дякують усім за активну участь і бажають подальших наукових звершень!!!