» » Найталановитіші студенти Вінницького коледжу

Найталановитіші студенти Вінницького коледжу

Дата: 24-05-2016, 16:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Адміністрація та професорсько-викладацький колектив Тернопільського національного економічного університету вітає студентів Вінницького коледжу економіки та підприємництва ТНЕУ з перемогою у фіналі шоу «Студенти мають таланти!».

Нещодавно у міському Палаці мистецтв пройшли фінали шоу «Студенти мають таланти!». Переможцями у своїх номінаціях стали представники Вінницького коледжу економіки та підприємництва ТНЕУ, Вінницького національного аграрного університету, Вінницького національного технічного університету, Вінницького обласного комунального гуманітарно-педагогічного коледжу та ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг».

Серед коледжів перемогу розділили між собою Вінницький коледж економіки та підприємництва ТНЕУ з номером «Закрили твої очі» та Іларія Олімова з Вінницького обласного комунального гуманітарно-педагогічного коледжу.

Бажаємо студентам коледжу натхнення, незгасного вогню енергії та масу креативних ідей. Нехай на Вашому творчому шляху здобутки тільки примножуються, а перемоги стануть для Вас невід’ємною частиною життя.