Відкриття Start-Up центру ТНЕУ

Дата: 24-05-2016, 12:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

24 травня у Тернопільському національному економічному університеті відбудеться зустріч проректора з науково-педагогічної роботи ТНЕУ Адаміва Олега Петровича та Ради молодих вчених з керуючим партнером інвестиційної компанії Empire State Capital Partners Алексом Бартом. Основною метою зустрічі є створення на базі нашого вищого навчального закладу Start-Up центру для підтримки та просування студентських інноваційних проектів. Також буде обговорена можливість підтримки для всіх тих, в кого є намір втілити в життя свою бізнес-ідею та створити власний бізнес.


Empire State Capital Partners – інвестиційна компанія із західними коренями та повним спектром інвестиційних послуг із штаб-квартирою в Україні. Компанія пропонує консультаційні послуги з ринків капіталу, злиття і поглинання, випуску боргових зобов’язань та цінних паперів, корпоративних фінансів, брокерські послуги, управління активами, а також структуровані продукти.

 

Команда Empire State Capital Partners складається з досвідчених професіоналів з США, Європи, Австралії та України, які були задіяні в широкому діапазоні інвестиційних проектів у країнах, що розвиваються, а також у зарубіжних країнах. Девіз компанії: «Клієнт понад усе».

Під час зустрічі буде розглядатися можливість інвестування капіталу з розвинених країн у країни, що розвиваються, оберігаючи та зберігаючи кошти клієнтів. Це все здійснюється за допомогою залучення провідних банкірів з кращих світових банків і професійних фірм в регіоні, занурюючи їх у інституційну систему аналітики і розвиваючи велику мережу місцевих власників бізнесу , контактів в уряді й експертів з конкретних країн. Вартість інвестицій зберігається за допомогою мінімізації ризиків, правильної оцінки, якісної структуризації і виконання транзакцій. Сумарний ефект цих факторів дозволяє добитися виняткової прибутковості, яку очікують отримати інвестори в країнах, що розвиваються.