» » Вийшов з друку навчальний посібник

Вийшов з друку навчальний посібник

Дата: 24-05-2016, 11:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У видавничо-поліграфічному центрі «Економічна думка ТНЕУ» вийшов з друку навчальний посібник «Бухгалтерський облік у зарубіжних країнах», підготовлений д.е.н., професором, завідувачем кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг Лучком М.Р., та к.е.н., доцентом Бенько І.Д.
 
У навчальному посібнику викладено зарубіжний досвід організації та основи методології бухгалтерського обліку, системно класифіковано спільні та відмінні риси обліку в різних країнах світу, наведено приклади організації обліку в зарубіжних країнах, відображено принципові відмінності в постановці бухгалтерського обліку за кордоном і в Україні.
 
Посібник є актуальним з урахуванням світових глобалізаційних процесів та сучасних умов реформування бухгалтерського обліку в Україні на базі міжнародних стандартів обліку, тому  буде корисним для студентів, слухачів відділень післядипломної освіти, магістрів та аспірантів, що вивчають дисципліну «Облік у зарубіжних країнах».
 
Посібник також буде цікавим для керівників і спеціалістів най­різноманітніших галузей народного господарства, які прагнуть організувати свою виробничу і економічну діяльність на рівні, що відповідає міжнародним стандартам.