» » Науковий семінар на тему: «Оференти та споживачі на ринку фінансових послуг: візії взаємодії в сучасних умовах».

Науковий семінар на тему: «Оференти та споживачі на ринку фінансових послуг: візії взаємодії в сучасних умовах».

Дата: 20-05-2016, 15:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Із ініціативи студентів факультету фінансів 18 травня 2016 р. було проведено науковий семінар на тему: «Оференти та споживачі на ринку фінансових послуг: візії взаємодії в сучасних умовах».

Доцент кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування Спасів Наталія Ярославівна розпочала науковий семінар із актуалізації проблематики взаємодії суб’єктів ринку фінансових послуг та детермінант його розвитку в умовах глобалізації. Студентами групи ФУДм-11 було підготовлено низку доповідей, які стосувались проблематики функціонування та взаємодії оферентів і споживачів на ринку фінансових послуг, особливостей фінансового посередництва в Україні, імплементації у вітчизняну практику зарубіжного досвіду щодо діяльності фінансових посередників, державного регулювання ринку фінансових послуг, ефективного формування капіталу страховими компаніями, банківськими установами, кредитними спілками, інститутами спільного інвестування, факторинговими та лізинговими компаніями, тощо.


Дискусія була жвавою: студенти активно висловлювали власні міркування, демонстрували критичне та творче мислення, що стимулювало диспут. Активну участь в обговоренні питань в межах проблематики наукового семінару взяли усі студенти групи ФУДм-11. Найбільш ініціативними були: Атаманчук Сергій, Басняк Христина, Брощак Володимир, Вовк Наталія, Глухенький Ігор, Дролюк Олександр, Карач Оксана, Кушней Наталія, Медвідь Ірина, Плотніков Ігор, Середа Ольга, Стойко Іван, Янова Олена.


Завершуючи семінар, виступила к.е.н., доц. Спасів Н.Я., яка висловила сподівання щодо подальшого наукового дослідження проблематики функціонування ринку фінансових послуг в Україні та побажала учасникам натхнення, успіхів на науковій ниві й подякувала за жвавий диспут, висловивши сподівання щодо імплементації анонсованих пропозицій в практичну площину.