» » Колектив ФАЕМ вітав гостей на Дні відкритих дверей

Колектив ФАЕМ вітав гостей на Дні відкритих дверей

Дата: 29-04-2016, 11:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На факультеті аграрної економіки і менеджменту Тернопільського національного економічного університету відбувся День відкритих дверей, на який завітали майбутні абітурієнти. Серед присутніх – випускники шкіл та студенти випускних курсів коледжів. Приємно, що гостями факультету були студенти з Туркменістану.
                                             
Для гостей в аудиторії 2110 було організовано інтелектуальну  гру брейн-ринг «Лабіринтами аграрної науки». Змагання відбувалися  між командами, що складалися з 6 чоловік. Особливістю гри були запитання про аграрну науку. Учасники брейн-рингу отримали призи, не залишилися поза увагою і найактивніші глядачі-уболівальники, а переможцям вручено кубок декана ФАЕМ.
 
У рамках заходу відбувся науковий дискурс «Розвиток аграрного бізнесу в умовах глобалізації». Також усі охочі мали можливість взяти участь у майстер-класі «Сучасні інформаційні технології в агробізнесі». Під час майстер-класу було обговорено використання інфографіки в навчально-науковій діяльності викладачів та студентів факультету аграрної економіки і менеджменту, застосування у практичній діяльності хмарних технологій, використання програмних продуктів компанії 1С в автоматизації обробки обліково-аналітичної інформації на підприємстві. У процесі жвавої дискусії було виокремлено перспективні напрями досліджень в цій сфері.
 
Під час зустрічі колектив факультету аграрної економіки і менеджменту презентував свою діяльність, продемонструвавши затребуваність у майбутніх вступниках на відповідні спеціальності.
 
Абітурієнти ознайомилися з інформаційними буклетами ФАЕМ, дізналися про особливості навчання на факультеті, можливості майбутнього працевлаштування від потенційних роботодавців Тернопільської області. Також вступники мали нагоду поспілкуватися з деканом факультету аграрної економіки і менеджменту,  завідувачами кафедр, представниками студентського самоврядування. Кожен з присутніх мав нагоду поставити запитання, які його турбували, на які отримали компетентні, вичерпні відповіді.