» » У ТНЕУ відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економічна теорія»

У ТНЕУ відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економічна теорія»

Дата: 3-02-2012, 10:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 Протягом 2 лютого 2012 року відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни « Економічна теорія» , організований та проведений кафедрою економічної теорії. 

Всього до участі в олімпіаді заявлено 16 учасників. Взяли участь – 13 студентів І та ІІ курсів з різних факультетів: фінансів, міжнародного бізнесу та менеджменту, Україно-Нідерландського факультету економіки та менеджменту, економіки та управління, аграрної економіки і менеджменту.
Впродовж двох годин студенти розв’ язували тести, задачі з курсів економічної теорії, мікро- та макроекономіки, розмірковували над творчим завданням, що стосувалося аналізу сучасного стану монетарних показників та пропозицій щодо поліпшення економічної ситуації в Україні.
        Журі у складі доцентів кафедри О.П. Шиманської (голова журі), О.І. Заклекти, О.Я. Лотиш, старшого викладача А.К. Поди, викладача Г.Ф. Хартоняк (секретар журі) визначили переможців, якими стали:
І місце – Максимчук Олександр (ст. групи Ф– 22);
ІІ місце – Рекрут Юрій (ст. групи ОАПВ– 21);
ІІІ місце – Марків Тарас (ст. групи МЕЄЕ– 31);
ІІІ місце – Чайковська Іванна (ст. групи Ф– 22).
Колектив кафедри економічної теорії вітає переможців та висловлює подяку усім учасникам олімпіади. Бажаємо подальших творчих успіхів, наукових пошуків і нових перемог!