» » Відкрита лекція «Розвиток аграрного бізнесу» від Корпорації «Агропродсервіс»

Відкрита лекція «Розвиток аграрного бізнесу» від Корпорації «Агропродсервіс»

Дата: 26-04-2016, 14:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно представник Корпорації «Агропродсервіс» Петро Воробець прочитав для професорсько-викладацького колективу та студентства факультету аграрної економіки та менеджменту ТНЕУ відкриту лекцію на тему: «Розвиток аграрного бізнесу (на прикладі діяльності  Корпорації «Агропродсервіс»).
 
У доповіді лектор розповів про аграрного лідера Тернопільщини, де вдало поєднуються ефективна вертикально інтегрована бізнес-модель рослинництва, тваринництва, переробки продукції, енергоефективність та використання альтернативних джерел енергії, використання сільськогосподарських відходів і побічних продуктів як палива та утилізацію відходів тваринництва відповідно до стандартів охорони навколишнього середовища.
 
Жваву дискусію викликали питання стосовно подальшого розвитку та стабілізації вітчизняного ринку продукції тваринництва; організації виробництва екологічно чистої продукції; використання новітніх порід тварин, а також виходу українських виробників на зовнішні ринки з більш поглибленою переробкою продукції.
 
Учасники заходу обговорили можливість залучення студентів і науковців факультету до участі у спільних виробничих і наукових проектах, що дасть можливість ознайомитися із діяльністю агрохолдингу та в подальшому використовувати знання, отримані під час навчання у Тернопільському національному економічному університеті, у практичній діяльності.
 
Корпорація «Агропродсервіс» зацікавлена у студентах факультету аграрної економіки і менеджменту та має намір надавати робочі місця для майбутніх випускників.
 
Учасники відкритої лекції отримали запрошення у Корпорацію «Агропродсервіс» для проведення навчальної екскурсії.
 
Під час зустрічі колектив ФАЕМ презентував діяльність рідного факультету, продемонструвавши затребуваність у майбутніх вступниках на відповідні спеціальності.