» » Студенти та викладачі ФАЕМ – згуртована і дружня родина!

Студенти та викладачі ФАЕМ – згуртована і дружня родина!

Дата: 26-04-2016, 14:00 | Автор: Любезна І. В.

 Викладачі факультету аграрної економіки і менеджменту разом з студентами організовують приємні та водночас корисні культурно-масові  заходи – у стінах вищого навчального закладу і поза межами університету – які наповнені яскравими та позитивними емоціями.
           
Викладачі ведуть роботу з організації дозвілля студентів, враховуючи інтереси креативної молоді і докладаючи усіх зусиль до створення сприятливого середовища для гармонійного розвитку особистості. Професорсько-викладацький колектив заохочує молодь до розвитку творчих здібностей і моральних якостей.
 
У неділю, 17 квітня, у дружній ресторації «Мамонт» відбувся літературний батл, у якому взяли участь  не тільки тернополяни, але й гості з Києва і Донецька. У першому турі учасники читали власні твори та дивували присутніх слухачів розмаїттям стилів та тем: від од студентству до сонетів дощу та молитов.
 
Оцінювали творчі виступи члени компетентного журі: член Національної спілки письменників України і засновник літературної студії «7 герц» Ю. Вітяк, організатор мистецького фестивалю «Ї» В. Томчишин та донецький лірик, переможець поетичного конкурсу «Чорнила душі» О. Бабінський. Вони визначили трьох фіналістів, які навмання обрали собі теми: страх, емоції, почуття. Поетів закрили у кімнаті наодинці з власними думками на 15 хвилин, упродовж яких їм потрібно було написати вірш на задану тему. Всі учасники отримали у подарунки книги, каву та інші приємні сюрпризи.
 
Гостей свята розважали тернопільські музичні гурти – «Амігурумі» та «Atlanticgardens».
 
Приємно, що серед слухачів також прокинувся письменницький талант. Деякі з них виявили бажання взяти участь у наступному змаганні, інші – надсилали віршовані повідомлення на мобільний телефон ведучого у спеціальному конкурсі для гостей заходу.
 
Організатори заходу – Фундація регіональних ініціатив (ФРІ) – подякували  всім за поезію, душу та емоції!  
 
Під час таких заходів студенти мають змогу повною мірою відчути, яким є життя творчої, активної особистості з багатим і різностороннім внутрішнім світом.