» » Молодь Хмельницького торгівельно-економічного коледжу поспілкувалася з студентами ФФ

Молодь Хмельницького торгівельно-економічного коледжу поспілкувалася з студентами ФФ

Дата: 25-04-2016, 17:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках профорієнтаційної роботи, що проводиться на факультеті фінансів ТНЕУ, налагоджено співпрацю із Хмельницьким торгівельно-економічним коледжем. На запрошення декана факультету Кізими А.Я. до нашого вищого навчального закладу прибула група викладачів та студентів коледжу.
                    
Абітурієнти мали нагоду познайомитися з адміністрацією та професорсько-викладацьким колективом, оцінити майстерність творчих колективів наших студентів, а також відвідати практичні семінари, тренінги, бізнес-ігри із обраної спеціальності. Окрім спілкування на офіційні теми студенти коледжу  дізналися про дозвілля на факультеті: які заходи проводяться, чим цікавляться студенти та які перспективи для саморозвитку є на факультеті.
 
Студентський актив організував для гостей екскурсію містом. Таким чином абітурієнти познайомилися не лише з факультетом, а й з містом у якому зможуть навчатися.
 
Згодом всі абітурієнти факультету фінансів поділилися на 3 групи та відвідали такі заходи:
– Воркшоп на тему фінансового шахрайства
– Фінансовий квест
– "Cashflow”
 
За допомогою квесту абітурієнти ознайомилися з студмістечком, дізнались в яких корпусах навчаються студенти факультету фінансів, де проживають,  а також розважилися фінансовими задачами та запитаннями.
 
А що ж таке «Cashflow»? Це інтерактивна бізнес-гра, яка навчає мислити як люди, які займаються бізнесом. Ця гра допомагає зрозуміти психологію бізнесменів, дізнатися нові способи заробітку та навчитися рахувати гроші.
Загалом на дні відкритих дверей абітурієнти максимально познайомилися з факультетом фінансів:  як студенти навчаються, як розважаються, які заходи відвідують у вільний час.
 
Сподіваємося, що студенти зацікавилися факультетом, оскільки всім вже давно відома проста істина:  «Гроші правлять світом , а грішми – фінансисти!»