» » День відкритих дверей у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ

День відкритих дверей у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ

Дата: 22-04-2016, 11:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 17 квітня 2016 р. для майбутніх абітурієнтів свої двері відкрив Коледж економіки, права та інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету.
 
Педагогічний колектив і студентська спільнота Коледжу щиро зустріли наймолодших абітурієнтів, адже, як правило, це випускники 9-х класів загальноосвітніх шкіл.
 
У рамках заходу відбулася зустріч в.о. директора Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету Шашкевича О.Л. та активістів студентського самоврядування із вступниками та їх батьками. Усі охочі мали змогу познайомитися з умовами вступу та навчання; матеріально-технічною базою умовами проживання у гуртожитку; дізнатися про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у Коледжі.
 
Учасники Дня відкритих дверей взяли участь у цікавому інтелектуально-розважальному квесті «Той, що біжить у лабіринті», під час якого вони на швидкість розв’язували завдання з математики, історії України та української мови. За умовами квесту перемогу здобуває учасник, який перший зібрав 9 літер на усіх локаціях та склав абревіатуру «КЕПІТ ТНЕУ». Усі учасники впоралися із завданнями, але найшвидшими  виявилися: учень Тернопільського НВК «Школа-економічний ліцей №9» ім. Іванни Блажкевич Кирунчик Богдан (1 місце), учень Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов Петрусяк Арсен (2 місце), учениця Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №17 імені Володимира Вихруща з поглибленим вивченням іноземних мов Була Олена (3 місце). Загалом у квесті взяли участь 25 абітурієнтів.
 
Усі учасники отримали подарунки від директора Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій ТНЕУ професора Десятнюк О.М. та грамоти від в.о. директора КЕПІТ ТНЕУ доцента Шашкевича О.Л.
 
Усі вступники, що завітали до нас, отримали необхідну інформацію, чудовий настрій та впевненість у тому, що усі вони стануть членами великої університетської родини Тернопільського національного економічного університету.