» » Тиждень англійської мови з кафедрою податків та фіскальної політики триває!

Тиждень англійської мови з кафедрою податків та фіскальної політики триває!

Дата: 21-04-2016, 15:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках проведення тижня англійської мови з кафедрою податків та фіскальної політики факультету фінансів у середу, 20 квітня 2016 року, було організовано гру «Монополія» (Monopoly (game). До неї активно долучилися студенти з факультету фінансів та міжнародної економіки, а також викладачі кафедри податків та фіскальної політики (Кекіш І.П., Ткачик Ф.П., Дмитрів В.І.), кафедри іноземних мов і професійної комунікації (Гумовська І.М.).
                                               
Гра проходила в досить позитивному, цікавому та активному ритмі: кожен учасник зміг віртуально пізнати нюанси придбання та продажу великих фінансових компаній, оцінити вплив податкової інспекції на діяльність підприємств і їх філій, відчути особливості орендної плати та збагнути деякі аспекти біржової діяльності.
 
Загалом кожен зрозумів різного роду бізнес-парадокси: якщо багато фірм і філій – то багато прибутків, але і податкові платежі теж зростають. Деякі учасники керувалися принципом: «If you can’t beat a competitor – to unite with him». Проте у підсумку команди, капітал яких був найбільшим отримали винагороду за свої вміння. 
Дякуємо всім за участь і бажаємо у майбутньому успішних і перспективних звершень!
 
Best regards, Department of Taxes and Fiscal Policy!