» » Ділова гра «Вибір надійного фінансового посередника»

Ділова гра «Вибір надійного фінансового посередника»

Дата: 21-04-2016, 14:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно з ініціативи студентів четвертого курсу факультету фінансів ТНЕУ відбулася ділова гра на тему: «Вибір надійного фінансового посередника». У рамках вивчення дисципліни «Фінансовий ринок», к.е.н., доцентом кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування Рендовичом П. М. було проведено практичне заняття для студентів групи Ф-41 у формі ділової гри. 
 
Мета ділової гри полягала в ознайомленні студентів із середовищем фінансового ринку та різноманіттям послуг на ньому.
 
Фізична особа – заощадник коштів змушений перебувати в умовах невизначеності, ризикуючи своїм капіталом, ретельно продумуючи й розраховуючи свої дії на кілька ходів уперед. Його головним завданням є збільшення капіталу шляхом максимізації прибутку, відсотків та дивідендів.
 
Здійснюючи вивчення фінансового ринку, фізична особа має не тільки з'ясувати, які інструменти є найпривабливішими, а й максимально уникати ризику недоотримання прибутку.
 
Збагатившись необхідними знаннями, учасники ділової гри обрали собі певні ролі та розпочали дискусію. У ході гри перед учасниками пронеслося кілька місяців життя банківського працівника, брокера, дилера, страхового агента, працівника ломбарду, кредитної спілки, компанії з управління активами, агенції з нерухомості. І нехай сьогодні одні виявилися більш успішними, а інші більш поміркованими – заряд позитивного настрою та мотивацію для подальшого вдосконалення одержали всі!
 
Пишаємося вмінням учасників швидко орієнтуватися у складних фінансових ситуаціях та здатністю бути динамічними в залежності від швидкозмінних ситуацій на фінансовому ринку! Бажаємо кожному розвиватися професійно та творчо, формувати командну синергію!