» » Студенти ФББ відвідали філію Тернопільського обласного управління АТ «Ощадбанк»

Студенти ФББ відвідали філію Тернопільського обласного управління АТ «Ощадбанк»

Дата: 21-04-2016, 12:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти 4 курсу групи ФБС-42  факультету банківського бізнесу  разом із куратором, викладачем кафедри банківської справи Малаховою Оленою Леонідівною, у рамках ознайомлення із майбутньою професією, відвідали   філію Тернопільського  обласного управління АТ «Ощадбанк».
                                
Екскурсію філією Тернопільського обласного управління АТ «Ощадбанк» провів для студентів випускник факультету банківського бізнесу, завідувач сектору роздрібного бізнесу Палій Віталій Миколайович. Віталій Миколайович детально ознайомив із загальною специфікою діяльності філії, а також на прохання студентів розповів про нові продукти Ощадбанку, який, до речі, нещодавно Міжнародна платіжна система MasterCard WorldWide визнала кращим продавцем зарплатних продуктів серед банківських установ України, а також розповів про «віртуальну карту», яка стане у пригоді активним користувачам Інтернету. Після цього студенти мали змогу роздивитися калейдоскоп карток від Ощадбанку та поцікавитися особливостями їх використання.
 
Також, відповідаючи на численні запитання студентів, Віталій Миколайович відзначив переваги користування послугами банку, пояснив особливості роботи банківських працівників та можливості кар’єрного росту в банківській установі, проінформував про можливості проходження практики та працевлаштування у філії Тернопільського  обласного управління АТ «Ощадбанк». Цікавою для студентів стала й інформація щодо методики оцінювання результатів роботи працівників та системи їх винагородження за ефективне виконання посадових обов'язків.
 
За словами студентів, екскурсія до філії Тернопільського обласного управління АТ «Ощадбанк»  була для них надзвичайно цікавою та корисною, адже майбутні банкіри не лише отримали цікаву інформацію про діяльність банківської установи, а й мали можливість зустрітися та поспілкуватися із фахівцями банку, що дозволило їм сформувати уявлення про специфіку своєї майбутньої професії.