» » Фахівці ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ у проекті «Дні сталої енергії»

Фахівці ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ у проекті «Дні сталої енергії»

Дата: 20-04-2016, 17:27 | Автор:


     14 квітня у рамках проекту «Дні сталої енергії» у Тернополі відбувся семінар міжнародного фонду E5P «Муніципальні інвестиції в Україні - можливості фінансування та управління з E5P». На цей захід прибули керівник Фонду «E5P» Андерс Лунд, керівник фонду «NEFCO» в Україні Юлія Шевчук, заступник директора муніципальної та екологічної інфраструктури Європейського банку реконструкції та розвитку Лін О-Грейді, представник посольства Швейцарії в Україні, посольства Швеції в Україні, уряду України та делегації з різних міст України. Загалом на заході були присутні представники міжнародних компаній із 15 країн світу.
     У семінарі також прийняли участь представники кафедри міжнародного бізнесу і туризму ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ, а саме: доцент кафедри міжнародного бізнесу і туризму Федірко Михайло Миколайович та студентка групи МАУБ-41 Халанич Христина. 
В роботі секції з теплопостачання взяли участь директори «Міськтеплокомуненерго» обласних центрів України. На секції були предствленя наукові розробки кафедри міжнародного бізнесу і туризму у сфері теплопостачання міст. Представлені розробки викликали зацікавленість у співпраці підприємств з науковцями кафедри. Також були обговорені питання про основні напрямки розвитку навчального процесу для забезпечення ефективними менеджерами компаній з енергопостачання в Україні, зокрема в місті Тернопіль.