» » Круглий стіл « Форми та методи державного фінансового контролю»

Круглий стіл « Форми та методи державного фінансового контролю»

Дата: 20-04-2016, 12:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 13 квітня 2016 року на базі Державної фінансової інспекції в Тернопільській області відбувся виїзний круглий стіл на тему: «Форми та методи державного фінансового контролю» за участю викладачів кафедри аудиту, ревізії та аналізу і студентів першого та п'ятого курсів факультету обліку і аудиту ТНЕУ, працівників ДФІ із структурою ДФІ.
 
На засіданні із вступним словом виступили виконувач обов'язків начальника Державної фінансової інспекції в Тернопільській області Шкляр Ганна Богданівна та завідувач кафедри аудиту, ревізії та аналізу д. е. н., професор Дерій Василь Антонович.
 
Упродовж конструктивного діалогу між учасниками круглого столу розглянуто низку важливих питань: державний фінансовий аудит як нова форма фінансового контролю діяльності суб'єктів господарювання; міжнародний досвід проведення державного фінансового контролю; нові форми проведення аудиту в державних установах.
 
Начальник відділу організаційної роботи ДФІ Ходань Лариса Богданівна виступила з доповіддю, в якій було висвітлено основні аспекти організації та методики проведення державного фінансового контролю на об'єктах інспектування в Тернопільській області. Лариса Богданівна навела низку конкретних ситуацій та корисних прикладів з діяльності ДФІ в нашій області.
 
Тематика круглого столу зацікавила усіх учасників, що проявилося у  конструктивній дискусії щодо актуальних питань, які були обговорені під час доповідей викладачів, студентів та працівників ДФІ.
 
Модераторами круглого столу були: д.е.н., професор Дерій В. А., к.е.н., викладач Ронська О. Г.