Вітаємо!

Дата: 20-04-2016, 12:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ щиро вітає студентку групи ФМО-43 Ірину Хавтур та наукового керівника – завідувача кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування, доктора економічних наук, професора Ольгу Володимирівну Кнейслер із здобутою перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Страхова справа».
 
За словами Ірини: «В олімпіаді, котра проходила 14-15 квітня у м. Житомир брали участь 63 студенти з провідних вищих навчальних закладів України. Учасників зустріли в дружній і надзвичайно привітній атмосфері. Науковий захід тривав 3 год., уподовж яких перед нами стояло завдання розв’язати 7 задач та 20 тестів. У виділений для дозвілля час нам провели екскурсію у Музеї космонавтики імені С.П. Корольова та на підприємстві-виробнику морозива «Рудь» – ПАТ «Житомирському маслозаводі». Я отримала багато приємних вражень та познайомилася із студентами з інших ВУЗів України. Підведення підсумків олімпіади закінчилося нагородженням дипломами.
 
Висловлюю особливу подяку організаторам олімпіади – Житомирському державному технологічному університету, науковому керівнику – Ользі Володимирівні Кнейслер за інтенсивну підготовку до участі в олімпіаді та викладачам кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування за підтримку».