» » Відбулася олімпіада з дисципліни «Економіка природокористування»

Відбулася олімпіада з дисципліни «Економіка природокористування»

Дата: 19-04-2016, 16:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив кафедри менеджменту біоресурсів і природокористування факультету аграрної економіки та менеджменту ТНЕУ щиро вітає студентку групи ЕДПРм- 51 Кравець Оксану та наукового керівника –доцента кафедри Пиріг Галину Ігорівну із здобутою перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економіка природокористування».
 
На запрошення Голови оргкомітету у роботі журі від ТНЕУ взяв участь д.т.н., проф., в.о. завідувача кафедри менеджменту біоресурсів та природокористування Гевко Роман Богданович.
 
12-14 квітня 2016 р. у Львівському національному аграрному університеті відбувся II етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Економіка природокористування». Участь в олімпіаді взяли представники 21 вищого навчального закладу України та понад 40 учасників.
 
Урочисте відкриття відбулося у залі засідань Вченої ради університету. З вітальним словом виступили ректор університету, академік НААНУ В.В. Снітинський, декан економічного факультету, професор Я.С. Янишин.
 
Учасників зустріли в дружній і надзвичайно привітній атмосфері. Олімпіада проходила у 2 тури, які складалися з 50 теоретичних питань (комп’ютерне тестування в середовищі MOODLE) та комплексного розрахункового завдання. Проведення олімпіади показало високі знання учасників. За час перебування в Львівському НАУ учасники олімпіади, викладачі та гості відвідали музеї університету та взяли участь у круглому столі на тему: «Регіональні особливості природокористування і сільський зелений туризм: економічні аспекти».
 
Підведення підсумків олімпіади закінчилось нагородженням дипломами.
 
Переможці та учасники олімпіади висловили вдячність оргкомітету та журі за високий рівень проведення, творчий характер завдань, об’єктивність та прозорість в оцінюванні робіт учасників олімпіади.