» » Візит студентів 3-го курсу юридичного факультету ТНЕУ до Апеляційного суду Тернопільської області

Візит студентів 3-го курсу юридичного факультету ТНЕУ до Апеляційного суду Тернопільської області

Дата: 19-04-2016, 13:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 13 квітня 2016 року студенти 3-го курсу юридичного факультету ТНЕУ у рамках вивчення навчальної дисципліни «Кримінальний процес» відвідали Апеляційний суд Тернопільської області. Молодь ознайомилася з системою автоматизованого документообігу суду, а також порядком розгляду справ суддів судової палати у кримінальних справах.
 
Майбутні правознавці відвідали відкриті судові засідання при перегляді вироків, постанов, ухвал, рішень місцевих судів в апеляційному порядку. Особливо зацікавило юнаків та дівчат процесуальне нововведення – розгляд справ у режимі відео-конференцзв’язку.
 
Усе це сприяло закріпленню студентами теоретичних знань, набутих під час лекційних і семінарських занять, а також сприяло формуванню у них поваги до суду, підвищенню рівня професійної правової культури, обізнаності про порядок захисту прав і свобод громадян.
 
Організаторами заходу виступили: декан юридичного факультету ТНЕУ, к.ю.н. Банах Сергій Володимирович та завідувач кафедри кримінального права та процесу, к.ю.н., доцент Рогатинська Ніна Зіновіївна, яка є керівником навчальної дисципліни «Кримінальний процес».