» » Brain ring in finance: best congratulations to winners and participants

Brain ring in finance: best congratulations to winners and participants

Дата: 19-04-2016, 11:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках тижня англійської мови, ініційованого кафедрою податків та фіскальної політики факультету фінансів ТНЕУ, 18 квітня 2016 року відбувся брейн-ринг зі знання професійної англійської мови.      
 
У заході взяли участь 5 команд із дружніх факультетів.
 
Модератором зустрічі виступила доцент кафедри податків та фіскальної політики Лілія Амбрик. Знання учасників оцінювало кваліфіковане журі: завідувач кафедри податків та фіскальної політики, доцент Анатолій Луцик, доцент кафедри іноземних мов та професійної комунікації Ірина Гумовська та доцент кафедри фінансів суб’єктів господарювання та страхування Наталія Налукова.
 
Учасники продемонстрували високий рівень фахової підготовки й володіння іноземною мовою та креативність. Капітани презентували доповіді на запропоновану тематику, що стосувалася питань проведення податкових перевірок, сплати податків через банківські інституції, оскарження рішень контролюючих органів у суді, нарахування та утримання податків податковими агентами та економічних відносин між контрагентами.
        
Місця розподілилися наступним чином:
1 місце – команда факультету фінансів
2 місце – команда юридичного факультету
3 місце – команда факультету банківського бізнесу
4 місце – команда факультету обліку та аудиту
5 місце – команда факультету економіки та управління.
 
Ми віримо, що знання іноземних мов є запорукою успішного працевлаштування, кар’єрного росту та відкриває нові горизонти для молодого покоління економістів, фінансистів та юристів.
 
Вітаємо переможців та учасників й зичимо майбутніх звершень, натхнення та можливостей для професійної комунікації англійською мовою!
 
Best regards, Department of Taxes and Fiscal Policy