» » Вітаємо учасників олімпіади з дисципліни «Економічна теорія»

Вітаємо учасників олімпіади з дисципліни «Економічна теорія»

Дата: 18-04-2016, 13:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З 12 по 15 квітня 2016 р. у КНУ ім. Т. Шевченка (економічний факультет) було проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2015-2016 н.р. з навчальної дисципліни «Економічна теорія». На запрошення Голови оргкомітету, проректора з наукової роботи проф. Мартинюка В.С. та Голови журі, декана економічного факультету проф. Базилевича В.Д. у роботі журі від ТНЕУ взяв участь д.е.н., проф. кафедри економічної теорії Длугопольський О.В.
 
Цього року в Олімпіаді взяли участь 59 учасників, які є представниками  34 вищих навчальних закладів України з 15 областей та міста Києва. Завдання, які були запропоновані студентам, включали тестування, письмові завдання розрахункового характеру та письмові завдання творчого характеру із двох блоків дисциплін – макро- та мікроекономічного.
 
15 квітня 2016 р. на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося урочисте нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Економічна теорія».
 
Студентки ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ Цимбалюк Іванна та Федорюк Ірина отримали грамоти за 4-те та 5-те місце серед 59 учасників з усієї України. Переможці та учасники олімпіади  висловили вдячність оргкомітету та журі за високий рівень проведення, творчий характер завдань, об’єктивність та прозорість в оцінюванні робіт учасників олімпіади.