» » Тиждень професійної кар’єри студентів і випускників Тернопільського національного економічного університету

Тиждень професійної кар’єри студентів і випускників Тернопільського національного економічного університету

Дата: 15-04-2016, 10:37 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ

Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками Тернопільського національного економічного університету запрошує всіх 19-21 квітня 2016 р. взяти участь у «Тижні професійної кар’єри студентів і випускників ТНЕУ». Такий захід організовується у нашому вищому навчальному закладі вдруге.

Мета: сприяння зайнятості студентів і випускників, формування у них навиків побудови професійної кар’єри, ознайомлення із шляхами та інструментами пошуку роботи, тенденціями на молодіжному ринку праці, налагодження та розширення навчально-наукових напрямів співпраці університету з працедавцями.

Місце проведення: виставкова зала корпусу № 1 ТНЕУ, вул. Львівська, 11, м. Тернопіль, 46020.

Час проведення: 10.00-13.00 год.

  
Шановні працедавці! Запрошуємо Вас взяти участь у «Тижні професійної кар’єри студентів і випускників ТНЕУ». Ви матимете можливість презентувати своє підприємство, установу та організацію, познайомитися з студентами і випускниками, представити наявні вакансії.
Маємо надію, що серед наших студентів і випускників Ви зможете обрати кандидатів на постійні або тимчасові посади, сформувати кадровий резерв.
Якщо Вас зацікавила наша пропозиція, просимо повідомити про Вашу участь до 19 квітня 2016 р. за телефоном (0352) 47-58-64 або на електронну скриньку cpv@wunu.edu.ua.
 
Заявка на Тиждень кар'єри
Завантажити Переглянути онлайн