«Курс Вільних Людей»

Дата: 12-04-2016, 10:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У квітні 2016 року розпочинається всеукраїнський проект «Курс Вільних Людей». Проект реалізовується з 2014 року всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» за підтримки Міністерства молоді і спорту України. Цього року «Куср Вільних Людей» передбачає серію патріотичних таборів та навчальних семінарів з громадської активності для студентської молоді. Метою таких заходів є національно-патріотичне виховання молоді та залучення її до громадської діяльності.
                                                                           
У 2016 році першим етапом проекту будуть інформаційно-просвітницькі зустрічі зі студентською молоддю у навчальних закладах. Тривалість зустрічей – 1 година. Також організовуватимуться презентації найбільшої в Україні спортивно-патріотичної гри для молоді «Гурби-Антонівці».
 
Організатором заходу є Департамент сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації та ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес».
 
Детальнішу інформацію можна дізнатися на сайті http://gurby.org.ua/або за телефоном (097) 998-13-45 (Чорний Ігор Володимирович).